Pappa Soccer ry toiminnasta tietoa

Torstai 29.2.2024 - Hallituksen jäsen Kari 'Pätkä' Palonen


Pappa Soccer tarjoaa jäsenilleen ja muille saman henkisille toimintaa hyvin laajasti. Teemme matkoja, käymme monissa urheilu- ja kulttuuritapahtumissa vuosittain, matkailemme erilaisissa paikoissa sekä tuemme taloudellisesti junioriurheilua pääpainopisteinä käsi- ja jalkapallo.

Vuosien varrella olemme matkustelleet yhdessä sekä kotimaassa, että ulkomailla ja käyneet monissa urheilu- ja kulttuuritapahtumissa. Edellisessä kirjoituksessa varapuheenjohtajamme Puili avasi hyvin kattavasti Pappa Soccerin tarjoamaa virkistystoimintaa.

Vuosien varrella järjestämämme tapahtumat ovat antaneet jäsenillemme paljon hauskoja hetkiä yhdessä tekemisen muodossa; Luontoretket virkistävät mieltä ja ovat hyvä kuntoilumuoto. Urheilutapahtumat tyydyttävät rakkaiden harrastusten ja jännityksen kaipuuta. Teatteri, konsertit ja kulttuurimatkat avartavat käsitystämme sellaisista paikoista, joihin ei yksin tule lähdettyä. Tästä esimerkkinä vaikkapa viime vuonna tehty matka Seilin museosaarelle.

Yhdistyksessämme on yli 400 jäsentä, ja jokaisella on omat mielenkiintonsa kohteet. Joku pitää urheilusta, toinen matkustelusta ja kolmas musiikkitapahtumiin. Kaikille on tarjolla jotakin ja niin halutessaan voi osallistua vaikka kaikkiin tapahtumiin.

Vaikka emme tapahtumiin osallistumisessa kyselekään jäsenkorttia, niin toivomme, että osallistujat olisivat yhdistyksemme jäseniä, koska jäsenmaksuilla tuemme riihimäkeläistä lapsi- ja nuorisourheilua. Vuosittain lahjoitamme jalka- ja käsipallonuorten toimintaan noin 15 000 euroa.

Kun teemme asioita yhdessä, niin siinä on hyvänä puolena se, että saamme olla mukana hyvässä ryhmässä, matkat ja tapahtumat ovat valmiiksi suunniteltuja ja sen vuoksi niihin on helppoa osallistua, koska aikataulut ovat valmiina, lippuvaraukset on tehty ja kaikki muukin asiaan liittyvä on kunnossa. Niin, ja kaiken kruunaa tietysti se nautinto, minkä itse tapahtuma antaa.

Täältä yhdistyksemme sivuilta löytyy paljon tietoa toiminnastamme ja tarvittavat yhteystiedot, joiden kautta saat kaipaamaasi lisätietoa kaikesta, mikä koskettaa yhdistyksemme toimintaa. Kannattaa siis tulla mukaan kokemaan ja nauttimaan. Edessä on mielenkiintoinen kevät ja kesä monien tapahtumien ja matkojen muodossa. Nautitaan yhdessä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini