TAMMELAN UUSI STADION LA 04.05.2024

Maanantai 20.5.2024 - Varapuheenjohtaja Puili


Klo 12.00 starttasi Pekolan bussi Kolmiopuiston kupeesta Pappa Soccerin järjestämälle tutustumis-ja pelimatkalle kohti Tamperetta ja sen uutta jalkapallopyhättöä, Tammelan Stadionia.

Olimme puolitoista tuntia ennen pelin alkua Stadionin portilla, joten kaikille jäi reippaasti aikaa tutustua viereisen Tammelan torin tarjontaan ja uuden Stadionin palveluihin, ennen kuin Veikkausliigan ottelu Ilves – Oulu alkoi klo 15.00

10 minuutin pelin jälkeen Ilves siirtyi Roope Riskin maalilla 1-0 johtoon, mutta ennen puoliaikaa Oulu tasoitti ja meni puolestaan toisen puoliajan alkupuolella 2-1 johtoonkin. 70 minuutin paikkeilla Ilves sai 2 rankkaria muutaman minuutin välein ja onnistui ne myös toimittamaan maaliin, joten Ilveksen ensimmäinen voitto uudella Stadionilla varmistui tuloksella 3-2 yli 4300 silmäparin iloksi.

Stadion, joka vetää jalkapallo-otteluun 8000 katsojaa ja konserttiin 15000 katsojaa, oli kyllä todella komea. Jos jotain puutteita havaitsi, niin kuulutus ei tahtonut kuulua ja jätepisteitä Ravintolakäytävällä oli vähän-laisesti, mutta eiköhän nämä asiat saada kuntoon melko pikaisesti.

Kaunis ilma ja tasainen peli jätti varmaan meille kaikille kivat muistot tästä Tampereen matkasta ja näin kiitänkin Pappojen puolesta kaikkia mukana olleita.

Pekka ”Puili”Lehtinen

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini