Erikoisia PAPPA-lahjoituksia

Sunnuntai 10.3.2024 - Varapuheenjohtaja Puili


PAPPA RIKSA

Talvella 2017 osui silmääni juttu, jossa kerrottiin Kotokartanosäätiön ideasta hankkia Riksa pyöriä Riihimäelle vanhusten ulkoiluttamisen helpottamiseksi. Riksojen hinta oli 6000,-euroa kpl.

”Poljemme iloa elämään tuomalla vaihtelua vanhuksille, joilla arki on sidottu muuten yhteen paikkaan. Tällä tavalla laajenee ihmisten elämän-piiri fillarimatkan verran, vakuutti Kotokulmasäätiön silloinen toiminnanjohtaja.

Tästä sain saman tien ajatuksen, että Pappa Soccer ry voisi olla yksi lahjoittaja. Puhelin käteen ja soittokierros hallituksen jäsenille, josta jokainen kannatti ajatusta ja päätökseksi tuli, että lahjoitetaan yksi Riksa, jos sen nimeksi tulee Pappa Riksa ja niinhän siitä tulikin.

 

MUISTOMERKKI KURRELLE

Talvella 2021 kuolleen Pappojen perustajajäsenen, Jorma ”Kurre” Siitosen muistomerkki, paljastettiin Hämeenkadulla 6.10.2021. Alueradion ja TV:n lisäksi tilaisuutta oli tullut sankka joukko kunnioittamaan.

Muistomerkki oli iso katulaatta, johon oli taltioitu ”Kurren lenkkarien jäljet ja teksti: Lähes kaikki sen Riihimäellä ties, tällä kulmalla tervehti hymyilevä mies.

Varsinkin urheilupiireissä, mutta myös muutoinkin tästä kadunkulmasta oli tullut ”Kurren kulma” riihimäkeläisille, ja mikäli Kurren tervehtimistä ohikulkijoihin pystyi analysoimaan, niin hän kyllä tunsi lähes kaikki heidät.

Muistomerkin kustansivat Riihimäen kaupunki, RiPS ja Pappa Soccer Ry.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini